Retourbeleid, Garantie en Klachten

Retourbeleid

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Als je niet tevreden bent met je aankoop heb je 14 dagen bedenktijd. Na deze 14 dagen heb je nog maximaal 14 dagen de tijd om het artikel retour te brengen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.

Enkel de kosten voor retour van je thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van jouw vervoerder. 

Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kan je contact met ons opnemen via info@studiomaaik.com.

Je ontvangt het aankoopbedrag terug binnen 14 dagen na aanmelding van je retour mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

*Let op! Artikelen met korting kunnen niet geruild worden.

Garantie

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan je te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor je aanspraak kunt maken op garantie. 

Graag ontvangen wij een e-mail met hierin de gegevens van de order, reden van de klacht en foto's. Indien het gebrek binnen de garantie valt, zullen wij kosteloos zorgen voor vervanging. 

Klachten

Heb je een klacht? Neem vooral contact met ons op via info@studiomaaik.com.

Wij helpen je graag met de beste oplossing!